Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jun 2, 2017

MaxXSlim TRIM & Tight

BAHAN UTAMA LOTION
MaxXSlim TRIM & Tight

🔆 *MINYAK KAYU PUTIH*
========================
Membantu menegangkan kulit yang kendur akibat lemak berlebihan,
Menghaluskan kulit,
Mengurangkan sakit sendi, serta membantu menenangkan fikiran dengan aroma semulajadi dari kayu putih

🔆 *MINYAK SERAI WANGI*
========================
Membantu memecahkan lemak berlebihan, memanaskan badan dan bertindak sebagai antibakteria dan antivirus untuk kulit

🔆 *ALOVERA*
========================
Membantu mengurangkan " Stretch Mark"  dan melembabkan kulit

🔆 *MENTOL*
========================
Membantu masalah alergik,
Menghalang radang kulit,
Merawat sakit otot dan
Melegakan selsema dan pening kepala.

Cara Order :
Whatsapp"MaxXSlim TRIM & Tight"  Whatsapp ke www.wasap.my/60176384571/MaxXSlimTrim

May 3, 2017

MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS

MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS

Minyak Argan Emas i Flawless ialah Minyak Argan PREMIUM yang diformulasikan KHAS UNTUK MUKA sahaja bukan general. PERTAMA DI MALAYSIA sehingga 
kini. Ramai yang memilih Minyak Argan Emas i Flawless yang High Gred dimana ianya mempunyai tekstur ringan supaya mudah menyerap.

Sebab itu Minyak Argan Emas i Flawless,effect dia lebih efficient untuk makeup & skincare. Apa yang uolsss kene tau pasal Minyak Argan Emas i Flawless ni?Ape 
yang specialnya pasal kepingan2 emas yang kat dalam serum tu?.Minyak Argan Emas i Flawless mempunyai kepingan emas original 24k. Minyak Argan Emas i
Flawless adalah yg pertama di Malaysia yg diformulasikan dengan emas original 24kEmas 24K membantu melewatkan penuaan,menganjalkan kulit,merangsang 
peredaran darah di muka menyebabkan kesan pinkish2 di pipi dan banyak lagi lah keistimewaannya.Kalau nak cerita pun tak habis taww..Jom alami 
dan rasai perubahan Minyak Argan Emas i Flawless!

FUNGSI & KELEBIHAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
🌼 Makeup tahan lama sehingga 18jam
🌼 Muka kering kembali lembap
🌼 Muka berminyak kembali normal
🌼 Tiada lagi foundation retak seribu
🌼 Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
🌼 Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation"
🌼 Jimat foundation yang harga beratus-ratus.
🌼 Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea
🌼 Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam baby

KANDUNGAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
🌸 Minyak Argania Spinosa(argan)
🌸 Minyak Rosemarry
🌸 Minyak Jasmine

CARA GUNA MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
🌺 Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum mengenakan foundation
🌺 Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
🌺 Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
🌺 Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream


Harga : RM70 sm,  RM75 ss

Whatsapp 0176384571 untuk sebarang details dan order 

Rangkaian Produk Charms

FOUNDATION CHARMS
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Melembapkan kulit
🌺 Mengurangkan kedutan pada wajah
🌺 Melindungkan kulit wajah dari sinaran UV
🌺 Tona kulit lebih sekata
🌺 Tidak berminyak
🌺 Anti Penuaan

Ade 4 tone colour
🌼 white fairy - kulit cerah
🌼 white dolly - sederhana cerah
🌼 natural beauty - kulit sawo matang / kuning langsat
🌼 sandy pretty/ pinkish2 - kulit cerah / hitam manis / nak skin color tan

CARA GUNA FOUNDATION CHARMS
🍐 Pastikan wajah anda bersih sebelum menyapu CHARMS.
🍐 Guna berus / span untuk mendapat hasil yang lebih rata sempurna dan lebih tahan lama.
🍐 Mulakan sapuan CHARMS pada bahagian tengah wajah anda iaitu kening, hidung dan dagu. Jangan lupa sapukan juga pada bawah mata dan kelopak mata supaya mudah untuk anda apabila menggunakan eye shadow.
.
🍀🌸🌿🌼🌱🌻🍃🌷🍂🌹
.
CHARMS CLEANSER & MAKEUP REMOVER
🍐 Kesan seawal 7 hari.
🍐 Membantu menanggalkan sel-sel kulit mati / kusam dengan berkesan.
🍐 Kulit lebih anjal, lembut, halus dan gebu.
🍐 Membantu membersih dengan mendalam dan mengawal masalah minyak berlebihan.
🍐 Anti penuaan.
🍐 Membantu mencegah blackhead / whitehead.
🍐 Membantu mengecilkan liang pori terbuka.
🍐 Membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat & pigmentasi.
🍐 Membantu mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
🍐 80% kulit lembap, cerah sekata. 

CARA GUNA CHARMS CLEANSER & MAKEUP REMOVER 
🍎 Membuihkannya beberapa titik dgn air dan urut muka perlahan-lahan dengan menggunakan hujung jari.
🍎 Biarkan 1-2 minit dan bilas dengan air sejuk untuk kesan lebih baik.
🍎 Jika kekeringan atau kegatalan berlaku, kurangkan atau menamatkan penggunaan. 
🍎 Guna dua kali sehari.
.
🍀🌸🌿🌼🌱🌻🍃🌷🍂🌹
.
STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB
🌹 Melindungi kulit daripada sinaran UV.
🌹 Menghilangkan jerawat batu dan jerawat pasir.
🌹 Menghilangkan blackhead & whitehead.
🌹 Menganjalkan kulit yang kendur.
🌹 Meningkatkan penghasilan kollagen.
🌹 Mengecilkan pori-pori terbuka.
🌹 Mencegah penghasilan melanin yang menggelapkan kulit.
🌹 Mengatasi masalah rambut beruban.
🌹 Mengatasi masalah gatal-gatal kulit.
🌹 Membantu memudarkan jeragat.

CARA GUNA STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB
🌷Sapukan Star Glow Fairy Face Scrub pada bahagian muka 2 kali sehari selepas setiap kali mandi.
.
🍀🌸🌿🌼🌱🌻🍃🌷🍂🌹
.
CHARMS KAISYA SERUM
🍏 Membantu menghaluskan kulit.
🍏 Membantu menegangkan kulit.
🍏 Mengimbangi kelembapan kulit.
🍏 Cepat menyerap di kulit serta melembutkan kulit serta merta!.
🍏 Jika dipakai sebelum foundation, mampu mengekalkan serta menjadikan foundation. 
🍏 Lebih flawless.
🍏 Membantu mencerah dan mengurangkan cela diwajah serta mengecilkan pori2 terbuka.
🍏 Membantu kulit tampak lebih bercahaya.

CARA GUNA CHARMS KAISYA SERUM
🍎 Hanya sekali pump untuk keseluruhan wajah dan leher.
🍎 Boleh dipakai sebelum foundation yang menjadikan kulit tampak bercahaya serta foundation yang sangat flawless pada wajah.
🍎 Boleh dipakai sebelum tidur sebagai perawatan wajah.
.
🍀🌸🌿🌼🌱🌻🍃🌷🍂🌹
.
FAHARA SKINCARE 

🍊 CLEANSER & MAKE UP REMOVER 30ml (1-2x sehari)
🌼 Pencuci muka harian
🌼 Membuang make up sprt foundation,eyeliner dll
🌼 Membantu membersihkan pori2 yg tersumbat
🌼 Membantu mencerahkan kulit wajah secara perlahan2
🌼 Membantu memulihkan wajah yg sunburn
🌼 Membantu memudar cela secara perlahan2
🌼 Membantu menyekatakan kulit wajah

🍊 Hydra Fresh Cream 5gm-1x sehr
🌼 SPF 20
🌼 Membantu memberikan perlindungan dr sinar UV yg membahayakan kulit wajah
🌼 Membantu melindungi kulit dr terkena jeragat akibat sinar UV
🌼 Membantu membuka jalan pori utk bernafas
🌼 Membantu dlm melembabkan kulit wajah
🌼 Membantu mengimbangi tekstur kulit yg kering & berminyak
🌼 Membantu mecerahkan wajah

🍊 Night Spa Treatment Cream 5gm (2-3x seminggu dipakai sblm tdur)
🌼 Perawatan ketika kulit wajah bermasalah
🌼 Membantu mencegah kulit kusam, tona tdk sekata, dan kulit yg sunburn.
🌼 Membantu menegangkan kulit wajah
🌼 Membantu mengecutkan jerawat & jerawat nasi
🌼 Membantu memudar cela/parut dan jeragat
🌼 Membantu mengecilkan pori2 yg terbuka
.
🍀🌸🌿🌼🌱🌻🍃🌷🍂🌹
.
LIPCHARMS - 4 COLOR
🌼 Bibir Gebu Munggil dgn Lips Charms 👄 
🌼 Makeup Styelista match kan dgn Lip Charms kod Belladonna ya ampunnnn cantikkk bangat yaa 

😍 Charms LipMatte ada 4 color. 
👄💄01 Sakura 
👄💄02 Camelia 
👄💄03 BellaDonna
👄💄03 Arisaema

Rangkaian Produk NURRAYSA

SABUN NURRAYSA BEAUTY
🌼 Merawat jerawat
🌼 Merawat jeragat
🌼 Merawat kulit berminyak
🌼 Memudarkan parut
🌼 Mengecilkan liang pori pada wajah
🌼 Mencerahkan kulit wajah
🌼 Membuang sel-sel kulit mati

CARA GUNA SABUN NURRAYSA BEAUTY
🌺 Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.

.
❤❤πŸ’›πŸ’›πŸ’šπŸ’šπŸ’™πŸ’™πŸ’œπŸ’œ

TRIAL SET SKINCARE NURRAYSA
πŸ’ Mencerahkan kulit wajah
πŸ’ Melembabkan kulit
πŸ’ Membuang sel-sel kulit mati
πŸ’ Merawat jerawat, parut dan jeragat
πŸ’ Mengecilkan liang pori pada kulit wajah
πŸ’ Merawat kulit wajah yang berminyak

KANDUNGAN TRIAL SET SKINCARE NURRAYSA
🌹 Collagen Soap
🌹 Treatment Serum
🌹 Miracle Whitening Spray
🌹 UV Cream

.
❤❤πŸ’›πŸ’›πŸ’šπŸ’šπŸ’™πŸ’™πŸ’œπŸ’œ

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1
🌿 Membantu merawat masalah jerawat dan jeragat.
🌿 Membantu menghilangkan parut atau kesan parut.
🌿 Membantu mencerahkan kulit wajah.
🌿 Membantu melembapkan kulit muka yang kering.
🌿 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead.
🌿 Membantu merawat bekas jerawat berlubang.
🌿 Membantu merawat masalah kulit berminyak.

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1

🐝 NURRAYSA COLLAGEN SOAP 33gm
πŸ¦‹ FUNGSI & KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP
✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat dan parut
✔ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori 
✔ Membersihkan mekap

πŸ¦‹ CARA PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP
- Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa @ suam.

🐝 MIRACLE WHITENING SPRAY 10ML NURRAYSA
πŸ¦‹ FUNGSI & KELEBIHAN MIRACLE WHITENING SPRAY 10ML NURRAYSA
✔ Memutih 
✔ Mencerah
✔ Menegang
✔ Menutup liang-liang roma
✔ Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah

πŸ¦‹ CARA PENGGUNAAN MIRACLE WHITENING SPRAY 10ML NURRAYSA
- Selepas Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, rata-ratakan ke seluruh permukaan muka

🐝 TREATMENT SERUM 15ml NURRAYSA
πŸ¦‹ FUNGSI & KELEBIHAN TREATMENT SERUM 
✔ Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus. 

πŸ¦‹ CARA PENGGUNAAN TREATMENT SERUM NURRAYSA
- Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.

🐝 UV KRIM 5g NURRAYSA
πŸ¦‹ FUNGSI & KELEBIHAN UV KRIM 
✔ Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.

πŸ¦‹ CARA PENGGUNAAN UV KRIM NURRAYSA
- Selepas menggunakan Serum, sapu UV Krim ke seluruh permukaan wajah dengan urutan secara memutar.

.
❤❤πŸ’›πŸ’›πŸ’šπŸ’šπŸ’™πŸ’™πŸ’œπŸ’œ

NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
πŸƒ Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
πŸƒ Melembabkan kulit
πŸƒ Menutup cela
πŸƒ Menutup tanda-tanda penuaan
πŸƒ Mesra wudhuk
πŸƒ Tanpa Silicon
πŸƒ Mengandungi SPF 50++
πŸƒ Kelihatan natural, tidak berminyak (water based) dan ringan

CARA GUNA NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
🍁 Pilih tone warna Nurraysa Glowing DD Moist Cake yang sepadan dengan kulit anda.
🍁 Mulakan dengan membersihkan tangan dan muka.
🍁 Sapukan pada kawasan muka dengan sepenuhnya.

.
❤❤πŸ’›πŸ’›πŸ’šπŸ’šπŸ’™πŸ’™πŸ’œπŸ’œ

NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER
πŸŽ„ Di formulasi menggunakan bahan-bahan semula jadi menggunakan teknologi nano
πŸŽ„ Mempunyai SPF 15 untuk perlindungan dari sinaran UV
πŸŽ„ Tekstur yang sangat halus
πŸŽ„ Boleh merawat kulit menggunakan bahan mineral
πŸŽ„ Loose Powder digunakan untuk setkan foundation atauconcealer untuk tahan lebih lama
πŸŽ„ Mesra solat

CARA GUNA NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER
🌳 Boleh di pakai selepas menggunakan Nurraysa DD Glowing Moist Cake untuk hasil yang paling baik.

.
❤❤πŸ’›πŸ’›πŸ’šπŸ’šπŸ’™πŸ’™πŸ’œπŸ’œ

NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN
✨ Tidak menghitamkan bibir 
✨ Tanpa plumbum 
✨ Mesra solat
✨ Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas
✨ Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yang berkualiti
✨ Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat

CARA GUNA NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN
πŸ„ Seperti pengambilan lipstick biasa.

.
❤❤πŸ’›πŸ’›πŸ’šπŸ’šπŸ’™πŸ’™πŸ’œπŸ’œ

FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER
🍎 Menanggalkan menanggalkan make up dengan mudah terutamanya di kawasan mata.
🍎 Sesuai untuk semua jenama make up
🍎 “Water-based” formula
🍎 Menanggalkan daki sambil merawat kulit
🍎 Menyihatkan kulit
🍎 Menganjalkan kulit
🍎 Menyegarkan kulit
🍎 Melembapkan kulit
🍎 Merawat luka kulit

CARA GUNA FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER
πŸ“ Spray atau gosok guna tangan atau guna cotton pad

.
❤❤πŸ’›πŸ’›πŸ’šπŸ’šπŸ’™πŸ’™πŸ’œπŸ’œ

KURMA LU’LU’ BY NURRAYSA BEAUTY
🍐 isi tak lembik tapi lembut
🍐 rase tak terlalu manis tapi sedap
🍐 takde tangkai
🍐 Jenis lu’lu’ bermaksud mutiara, berwarna lebih cerah berbanding kurma ajwa (kurma nabi)

CARA MAKAN KURMA LU’LU’ BY NURRAYSA BEAUTY
πŸ‹ diambil 7 biji sehari
πŸ‹ tidak kira masa



NURRAYSA COLLAGEN SOAP: RM  75

NURRAYSA FAST CLEAN MAKEUP REMOVER: RM  49.90

NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE: RM  45

NURRAYSA KURMA : RM 25 

NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER: RM  50 

NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY: RM  55

NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK : RM 30

NURRAYSA TREATMENT SERUM : RM  45

NURRAYSA TRIAL SKINCARE : RM 150

NURRAYSA UV CREAM: RM  45


Order : Whatsapp 0176384571 

Vaseline Lip Therapy

VASELINE LIP THERAPY ( ROSY )

Lelaki atau Perempuan yang mengalami masalah....
🌈 Bibir hitam!!!!
🌈 Bibir merekah!!!!
🌈 Bibir kering!!!!

Wajib pakai Veseline Lip Therapy ni. 

KELEBIHAN & FUNGSI VASELINE LIP THERAPY ( ROSY )
πŸ’‹ Dapat memulihkan bibir yang kering, kusam dan pecah-pecah.
πŸ’‹ Mengekalkan kelembapan bibir
πŸ’‹ Jika taknak pakai lipstik apabila mahu keluar ke mana2, hanya perlu sapu Vaseline ni sahaja untuk bibir lembab sentiasa.
πŸ’‹ Membantu Mengekalkan warna lipstik
πŸ’‹ Sebelum pakai lipstik, cuma oleskan sedikit Vaseline rosy ni pada bibir, kemudian sapukan lipstik kegemaran.
πŸ’‹ Melembut dan amencerah warna bibir

KANDUNGAN VASELINE LIP THERAPY ( ROSY )
πŸ„ 100% bahan semulajadi
πŸ„ minyak
πŸ„ bahan tambahan 

CARA PAKAI VASELINE LIP THERAPY ( ROSY )
☘ Sebelum tidur, setiap malam sapukan Vaseline Lip ni.


Harga : RM25 free postage Malaysia 

Open borong minimum 10 pcs


How to order 

Whatsapp 0176384571 

Apr 28, 2017

AURAWHITE SPARKLE DIAMOND


Kesan pencerahan kulitt 10x cepat dari biasa

- Advanced Formula
- Dari Kolagen Nano Trepeptide Complex
- Lebih Padat Lebih Sedap & Lebih Halus
- Penyerapan Lebih cepat dan sempurna untuk kulit lebih cerah,anjal dan gebu.

AURA WHITE SPARKLE DIAMOND

NAK CANTIK ..NAK JIMAT..BOLEH KE? DENGAN AURAWHITE SPARKLE 

DIAMOND NEW IN SHAA ALLAH BOLEH!!!

Aurawhite Sparkle Diamond Iilah minuman Kecantikan untuk 3 generasi supaya

terpancar kecantikan Sebenar dengan pencerahan berganda. 

Kulit makin ANJAL dan

GEBU. Aurawhite Sparkle Diamond yang SuperHOT sekarang!!.Tengok sendiri

perubahan pengguna setia Aurawhite Ayda Jebat pun makin putih tau.

Aurawhite Sparkle Diamond memang sedap sangat rasa dia dan tesktur serbuk halus

memberi penyerapan sempurna kepada kulit.Kulit makin Putih gebu dan badan bertenaga.

Punca jerawat ialah disebabkan oleh penjagaan wajah dan pemakanan yang tidak betul.

Masalah hormon juga menjadi punca timbulnya jerawat ini di pipi-pipi gebu wanita.

Jadi nak

buat apa? 

Gunakan Aurawhite Sparkle New Formula. Bebaskan muka anda dari Jerawat!

Cantik menawan selepas mengenakan set makeup Aurawhite Sparkle Diamond ni😉.

Anda nak nampak gorgeous?pilihla Aurawhite Sparkle Diamond!!!.Bye untuk kulit kusam,

Kering dan berminyak. Yang lagi best Aurawhite Sparkle Diamond sesuai untuk semua

jenis kulit.So apa tunggu lagi? cepat dapat kan Sparkle Diamond NEW!!!



KELEBIHAN & KEBAIKAN AURA WHITE SPARKLE DIAMOND

↬ Kesan pencerahan kulitt 10x cepat dari biasa.

↬Harga cukup berbaloi.

↬Kesann yang cepat.

↬Semua jenis kulitt sesuai. 

↬Tindak balas yang cepat. 

↬Tiada bahan terlarang. 

↬Dalam 7 hari boleh nampak lepas guna.

↬Jerawatt cepat kecut. 

↬Merawatt masalah kulit.

↬Mengatasi masalah kulit berminyak.

↬Menutup pori kulitt yang terbuka.

↬Rasanya yang sangat sedapp untuk di minum setiap hari.

↬Percuma shaker dan dan sabun pencerahh badan.


CARA PENGGUNAAN AURA WHITE SPARKLE DIAMOND

⇨Masukkan 2 scoop ke dalam shaker bersama air kosong dan goncang

⇨Tidak digalakkan guna air panas kerana boleh menghilangkan 

zat-zat makanan di dalam AURAWHITE STEMCELL

⇨Diambil ketika perut kosong iaitu waktu pagi sebelum 

sarapan dan sebelum tidur

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

AURA WHITE SPARKLE DIAMOND produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG AURA WHITE SPARKLE DIAMOND

Untuk hasil yang baik

↣Amalkan gaya hidup sihat

↣Kurangkan makanan tidak berkhasiat

↣Lemak tinggi

↣Berminyak

↣Minuman keras

↣Minuman bergas

↣Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA AURA WHITE SPARKLE DIAMOND

Beberapa testimoni pengguna AURA WHITE SPARKLE DIAMOND .

Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







AURAWHITE SPARKLE DIAMOND 

+ FREE SHAKER + SABUN

RM180sm / RM190ss

RM160sm / RM170ss

Free Pos

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!

wasap terus ke :

www.wasap.my/60176384571