Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Mar 28, 2017

MYLEA FRECKLES SERUM

RAMUAN MYLEA FRECKLES SERUM
✔Menghilangkan jeragat
✔Menghilangkan sunburn
✔Menghilangkan blackhead
✔Mengembalikan tona kulit sekata
✔Menghilangkan jerawat dan parut jerawat 

Usah ragu, usah risau tau!!! 

RAMUAN
👇👇👇👇👇👇👇
MYLEA FRECKLES SERUM selamat utk digunakan, ianya tak MELEKIT, tak BERMINYAK dan tak MENGGELUPAS
Dicipta khas dgn menggunakan bahan Asas Semulajadi terdiri dari sumber "MINERAL, MINYAK ZAITUN, ekstrak TIMUN, ekstrak LEMON, MINYAK KELAPA DARA, Vit E, ekstrak DELIMA dan sangat aktif dengan kombinasi Saintifik Makmal dan telah diuji oleh Pakar perubatan yang hebatt.
~ Approved KKM ( NOT160300607K)

Mylea Freckles Serum
KENAPA WAJAH ANDA PERLUKAN MYLEA FRECKLES SERUM??
✔ Penawar nombor 1 masalah JERAGAT!
✔ Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL!
✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
✔ MenCERAHkan warna kulit
✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
✔ Membantu MENCERAHKAN kulit wajah!
✔ Merawat KULIT KUSAM!
✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
✔ Mengecilkan LIANG PORI!
✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! 

🍁Cara Penggunaan 

👉 Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah seperti di atas

(Setitik Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah)

👉 Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum makeup) dan malam sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum apply night cream)

👉 Freckles Serum BOLEH DIPAKAI dengan mane2 nite/day cream ape2 brand yang anda guna sekalipun yang penting jarakkan masa sekurang2nya 15 minit utk make sure serum telah sempurna meresap ke dalam kulit (dinasihatkan hindarkan dari produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit)

👉 Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan kesan yang lebih cepat

Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. Ramai pengguna kami dari umur 40 – 60 tahun pakai Serum ni Jeragat makin pudar dan hilang.

JERAGAT berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk protect kulit kita drpd cancer kulit.

Percentage org dpt cancer kulit adalah lebih tinggi kepada org yg berkulit cerah berbanding gelap. Thats why mereka yg berkulit cerah lagi byk jeragat compare tu mereka berkulit gelap. Jeragat perlu dijaga sejak awal usia 20an.

Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat.

Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA!

Mylea Freckles Serum ni bersifat Water based, Bahan Asas dari sumber Mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan.

Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana2 produk, Jadi serum ni tiada Bahan Kimia dan Approved Kkm Highly Recommend.

Harga : RM 97(sm),RM 102(ss)

Whatsapp 0176384571 jika berminat

0 ucapan tetamu jemputan :