Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 1, 2017

MAAJUN ANGGUN BISTARI : PIL PERANCANG TRADISIONAL


MAAJUN ANGGUN BISTARI (PIL PERANCANG TRADISIONAL)

Adakah anda tersenarai dalam kategori di bawah

Sedang mencari kaedah perancang keluarga yang sesuai?

Tak serasi @ serik nak makan pil perancang moden?

Takut nak pasang IIUD?

Takut nak cucuk implanon?

Takut nak ambil injection?

Nak cuba merancang guna jamu maajun tradisional?

Ada masalah senggugut @ haid tak teratur?

Jika puan-puan berhajat untuk merancang keluarga dengan cara tradisional, bolehlah mencuba dengan Maajun Anggun Bistari ini dimana kejayaannya adalah 100% dengan syarat mengikut disiplin makan yang betul.

Telah diamalkan sebagai tradisi keluarga sejak 35 tahun dulu. Dahulu ianya dijual hanya dari rumah ke rumah sahaja. Tidak dijual dimana-mana kedai ubat atau farmasi.

Bagi yang kurang selesa family planning dengan kaedah moden adalah dipelawa untuk mencuba kaedah tradisi ini dan setelah mendapat kejayaan & keyakinan boleh membuat perbandingan dengan kaedah moden.

Khasiat Maajun ini adalah spt di bawah mengikut keutamaan :

1. Family planning/menjarak kehamilan/merancang keluarga.

2. Merawat keputihan yg teruk.

3. Menjaga peranakan - menyempitkan faraj wanita.

4. Membuang darah kotor/toksin melalui period.

5. Menstabil hormon kewanitaan dlm badan-mencantikan kulit.

6. Menormal & teraturkan period setiap bulan.

7. Mencantik & menegangkan payu dara.

8. Melancarkan perjalanan darah.

9. Melawaskan pembuangan air besar - menjaga usus.

10. Menambah tenaga sepanjang hari.

11. Mengawal kolestrol dalam darah.

12. Menurun & mengawal berat badan.

13. Awet muda.

MAB tidak hanya khusus kepada wanita yang ingin merancang keluarga sahaja, wanita yang belum berkahwin dan berusia 18 tahun ke atas juga boleh mengamalkan MAB. Juga boleh di gunakan oleh orang tua dan wanita yang telah monopouse juga.

Bagi wanita-wanita yang mempunyai masalah keputihan yang teruk, haid yang tidak teratur juga boleh mengamalkan MAB ini.


Yang Pertama Di Malaysia menggunakan gabungan Herba Tradisional dan Makanan Sunnah yang Terbukti berkesan secara Semulajadi

Kenapa Maajun Anggun Bistari?

Maajun Anggun Bistari Pada asasnya adalah untuk Menjarak Kehamilan (Family Planning). Maajun Anggun Bistari juga bertindak Sebagai ubat pelbagai tujuan (Multi-Purpose) dalam penjagaan kesihatan dalaman dan kecantikan wanita yang berumur 18 Tahun ke atas, berkhawin /belum berkhawin juga orang-orang tua (Warga Emas)

Percaya tak ? 

Dengan hanya 86 sen sehari anda dapat semua manfaat di bawah

# Menjarak kehamilan

 # Merawat Keputihan, Senggugut,Kegatalan Miss V

# Servis Aset Wanita anda

# Teraturkan Haid

# Keintiman Suami Isteri

# Bertenaga dan tidak lesu

# Melawaskan sistem pembuangan

# Awet Muda

# Milk Booster

# Ikhtiar Zuriat

# MAB All-In-One

Untuk Mendapatkan Hasil Yang Menakjubkan, MAB Perlu Diamalkan Secara Konsisten. Hasilnya Akan Terpancar Pada Wajah Dan Tubuh Badan Terasa Lebih Segar Dan Sihat Sentiasa.

Adakah Saya Akan Alami Kesan Detok ?

YA dan TIDAK. Ianya bergantung kepada tahap kesihatan badan masing-masing. Tidak hairan jika segelintir pengguna mengalami kesan detok dan tidak menentu waktunya. 

Apa itu detoks ? 

Detoks adalah suatu keadaan di mana "pembersihan" dari segala "racun-racun" yang ada akibat penggunaan produk yang berkemungkinan besar mengandungi bahan kimia, merkuri, steroid dan sebagainya. 

Pada permulaan pengambilan MAB, Ia bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. Proses Ini dinamakan Proses Rawatan Dalaman. Ia bertindak membersihkan sistem peranakan agar dapat berfungsi dan berjalan lancar.

Melalui proses Ini, Toksin, Discharge Dan Clot Darah Kotor Lama yang melekat di rahim akan dicairkan terlebih dahulu. Tempoh Ini bagi memastikan semua pertukaran hormon dan darah (Clottingmechanism) yang berlaku ketika hamil dan ketika dalam pantang pulih kembali. Darah haid yang Keluar di awal pengambilan MAB berwarna hitam pekat banyak dan adakala terdapat lendir. Ini bergantung atas kesihatan individu sendiri

Jangan bimbang kerana proses ini hanya sementara sahaja. Setelah selesai proses rawatan, badan akan mengalami proses keserasian. Pada masa Ini Haid akan kembali normal, badan akan terasa sihat, bertenaga dan cergas. Tiada lagi masalah Letih, Lesu, Tidak Bermaya Dan Masalah Dalaman Wanita

Jadi Kenapa Tunggu Lagi!

Jangan tunggu lagi dan biarkan masalah SEMAKIN TERUK dengan masalah seperti KEPUTIHAN,KEGATALAN,MISS V BER'AIR' & BECAK, LETIH, LESU dan MOOD TAK MENENTU.

Sayangi diri anda dan servis mana yang patut. Jika anda tidak bertindak SEKARANG, bila lagi untuk anda "selesaikan" masalah anda.













Apa kesan negatif makan Maajun Anggun Bistari ni? Let me list it down ya.

#Bila kita nak jadikan Maajun Anggun Bistari ni sebagai perancang, so automatik puan-puan perlu elak / stop makan jamu lain, sbb akan mengganggu fungsinya sebagai perancang. So MAB adalah satu2 nya jamu yg kita makan. Tapi puan-puan boleh je makan lain-lain suplement/ vitamin yang bukan berasaskan herba/ jamu. Coth mcm vit C, Vit E, kolagen ke..asalkan takda kandungan herba.

# Period kita akan jadi lintang-pukang di awal-awal pengambilan MAB. Bergantung pada penerimaan badan individu, kerana konsep MAB ialah merawat pada peringkat awal. So MAB akan membersihkan rahim dan detox darah2 period / nifas lama yang tak habis keluar. For those yang ada fibroid atau cyst darah maybe keluar byk dari biasa. So jgn takut..teruskan makan ikut aturan & bila proses rawatan selesai..period kita akan kembali normal.

#Di awal2 pengambilan, saya kerap ke toilet, asyik nak terkencing, panas, byk berpeluh dan asyik kentut je. Tp tu semua proses detox badan saya...so saya makan je terus tanpa was-was.

# Puan-puan mungkin mengalami sakit kepala utk beberapa ketika, bergantung pada tahap kesihatan individu. Mcm saya tak pulak kena sakit kepala. Tapi ada few cust saya yg sakit kepala but it's gone after 1 @ 2 days.

# Asik sendawa..mcm tak sopan..tp tu semua proses detox angin dlm badan. Lama2 pun hilang juga

So, amacam? Rasa-rasa tu kesan negatif makan Maajun Anggun Bistari ke? Negatif untuk peringkat awal je..bila semua proses detox dan rawatan selesai, silap-silap boleh jatuh cinta dgn MAB..ngehngeh...dan setia seperti saya.

CARA MAKAN MAAJUN ANGGUN BISTARI

Sekiranya anda rasa berminat untuk consume Maajun ni, sila beri perhatian dan baca semua aturan yang disediakan

1. Bagi yang lepas pantang, mula makan pada hari ke 44 lepas bersalin, sekiranya masih ada baki jamu2 selepas bersalin yg belum dihabiskan seeloknye habiskan dulu, kemudian barulah mula makan MAB. Ini krn sepanjang tempoh pengambilan MAB, tidak digalakkan campur/makan bersama jamu2 lain atau apa2 produk herba krn dikhuatiri mengganggu t/balas MAB atau period menjadi lebih tidak menentu.

2. Bagi yang merancang sendiri atau utk mereka yang kitaran haidnye biasa/normal, boleh mula makan pada hari ke 3, 4 atau 5 period, walaubagaimanapun sekiranye terlepas tempoh ini kalau kurang dari seminggu period, bole juge nak terus mula makan, jika tidak anda perlu tunggu kitaran haid yang seterusnye bg memastikan tidak mengandung dan supaya kitaran haid lebih teratur.

3. Bagi yang ambil pil perancang ingin bertukar ke MAB, habiskan pil tersebut dan semasa hendak ganti pil, terus ganti dengan MAB dan tak perlu lagi tunggu period. MAB juga boleh makan bersama pil atau apa2 vitamin yg lain asalkan tiada kandungan herba.

4. Bagi yang merancang mengguna IUD , kaedahnya mengganti dengan MAB adalah seperti berikut:

i) Kes yang yang tidak ada period, dapat MAB boleh terus makan.

ii) Kes IUD yang belum expired dan ada period, mula makan pada hari ke 3, 4, atau 5 period.Bila IUD sudah expired nanti boleh putuskan samada nak teruskan pakai IUD atau MAB sahaja.

5. Bagi yang merancang mengguna injection, kaedah mengganti dengan MAB adalah seperti berikut;

i) Kes belum/baru expired, dapat MAB boleh terus makan pada period hari ke 3,4, atau 5.

ii) Bagi yang tidak period dapat mab dan terus mula makan.

Selepas expired injection boleh putuskan terus sambung injection atau MAB sahaja.

6. Makan 1 biji sahaja sekali sehari samada pagi/malam waktu jam yg sama setiap hari selama 21 hari, tidak perlu berhenti makan sekiranya datang period awal. Selepas habis 21biji, rehat selama 7 hari dan selepas itu sambung botol ke 2 dan seterusnya. katakan last makan hari ahad so next ahad samb. semula btl ke 2 dan btl seterusnya. contoh:

Cara nak sambung botol seterusnya utk mudah faham spt dibawah;

stop ahad smbg ahad,

stop isnin smbg isnin,

stop selasa smbg selasa

stop rabu smbg rabu

stop khamis smbg khamis

stop jumaat smbg jumaat

stop sabtu smbg sabtu

stop ahad smbg ahad

7. Kes lupa makan;Samada anda makan waktu pagi ataupun malam, sekiranye terlupa makan hendaklah terus makan sebaik anda ingat 'MAB belum makan lagi'.. jika terlupa juga sehingga waktu yg sepatutnya makan, katalah malam jam 9mlm, makanler terus 2biji. Tidak digalakkan mkn 2biji sekali takut panas, jadi bykkn minum air suam. 

Peringatan:

8. Untuk yang merancang keluarga, MAB hanya memberi perlindungan sehingga tempoh 24 jam, oleh itu amatlah penting untuk disiplin pengambilan makan pada waktu/jam yg sama setiap kali makan (plus/minus 2jam jika lupa sgt). Bagi kes yang lupa makan perlulah berhati-hati supaya tempoh pengambilan tidak melebihi 24 jam.

9. Jika sedang makan MAB didatangi periodtidak perlu berhenti terus sambung makan sehingga habis 21biji dan baru berhenti 7 hari sebelum sambung semula btl ke 2 dan btl seterusnya.Jika anda mematuhi aturan makan maajun MAB insyaallah MAB dapat membantu sebagai kaedah family planning anda.

10. Bagi yang ingin makan MAB sbg ikhtiar utk hamil, cara makan dan aturannya sama sahaja, cuma bezanye ialah jangkamasa/tempoh pengambilan shj. Maknanye bg kes mahu hamil, anda hanya perlu makan 2 hingga 4 atau 6 botol bagi tujuan merawat dan menyuburkan kembali rahim puan. 

Bergantung pada t/balas badan masing2, ada yg cepat ada yg lambat.. rata2 testimoni slps 2 dan 4 btl alhamdulillah mengandung.

11. MAB tidak boleh di makan sekali bersama jamu2 lain, atau sebarang persediaan herba lain, tetapi MAB boleh di makan bersama supplemen2 lain spt Vit-E, Vit-C atau collagen yg tidak mengandungi herba 


TINDAK BALAS AWAL/SIMPTOM

Tindak balas awal @ simptom bergantung pada keadaan seseorang individu. Ada org yang langsung tidak mengalami sebarang simptom awal. Antara tindak balas awal yang sering di alami adalah seperti:

1.Sakit pinggang untuk melancarkan saluran darah;

2.Tempoh/kuantiti haid yang tidak menentu; atau

3.Darah haid berwarna hitam bagi mereka yang menggunakan implant sebelum ini;

Ini adalah antara tindakbalas awal/simptom akibat menggunakan Maajun Anggun Bistari dan tempohnya berbeza setiap individu biasanya di antara 1-6 bulan.

Walau apapun adalah dinasihatkan terus mengamalkan makan Maajun Anggun Bistari untuk lebih mujarab supaya kembali normal kesihatan badan anda. Sekiranya ada masalah hubungi kami atau email untuk keterangan lebih lanjut. 


Kandungan MAB terdiri dari 7 item berikut

Kacip Fatimah

Serapat

Senduduk

Inai

Habbatussauda

Manjakani

Madu

Hasil carian tentang khasiat MAB khusus utk dikongsi bersama. Khasiat2 MAB dlm merawat masalah dalaman wanita:

Kacip Fatimah

Dapat mengembalikan kecergasan selepas bersalin.

Dapat membantu mengecutkan rahim dan melangsingkan badan.

Dapat merangsangkan pengeluaran hormon yang dapat melancarkan perjalanan dan kitaran haid wanita.

Dapat mengurangkan sakit senggugut ketika haid

Juga boleh digunakan untuk mengubat penyakit buasir Serapat

Meningkatkan hormon estrogen

Mengetatkan dan menguatkan otot-otot faraj (Kemutan)

Mempertingkatkan daya alat kelamin dan tenaga batin

Memperkemaskan saluran peranakan

Membina rahim dan membersihkan rahim (selepas bersalin dan haid)

Memperbetulkan perjalanan haid

Melegakan senggugut

Meningkatkan kesihatan dan ketahanan badan serta awet muda

Mencantikkan Payudara dari dalaman tubuh

Senduduk 

Mempunyai nilai perubatan yang tinggi

Untuk mengubati penyakit keputihan yang biasa dialami oleh wanita

Mempunyai khasiat mengubati batuk yang lama

Inai 

Merawat luka, samada luka luaran atau luka dalaman (terutamanya selepas melahirkan anak atau selepas pembedahan)

untuk menghentikan pendarahan.

Untuk luka bersalin dan pembedahan - dikatakan dapat mempercepatkan proses penyembuhan

Untuk mengembalikan seri muka yang agak pucat selepas bersalin

Habatussauda

Menguatkan sistem kekebalan tubuh

Meningkatkan daya ingatan dan konsentrasi

Meningkatkan bioaktivitas hormon

Menetralkan racun dalam tubuh

Mengatasi gangguan tidur dan stress

Anti histamin/anti alergi

Memperbaiki saluran pencernaan dan sebagai anti bakteri

Melancarkan air susu ibu

Tambahan nutrisi pada ibu hamil dan balita

Anti tumor

Nutrisi bagi manusia

Anti Oksidan

Anti infektif dan broncodialating

Manjakani

Menjadi penawar pada penyakit keputihan yang biasa dialami ramai wanita

Dapat mengeratkan hubungan suami isteri dengan cara bertindak sebagai astrigen dapat membina dan membaiki tisu-tisu yang rosak terutamanya selepas melahirkan anak.

Dapat mengurangkan lelehan mukus

Membantu menstabilkan hormon

Melancarkan darah dan memberi tenaga

Begitu mujarab untuk merawat luka dalaman (selepas bersalin) dan juga untuk luka luaran

Asid galik yang terdapat didalamnya juga boleh digunakan untuk merawat kencing manis dan asma.

Antioksidannya juga dapat mencegah kanser payudara dan kanser rahim.

Ia juga dapat mebantu melawaskan pembuangan air besar kerana mengandungi kandungan serat yang tinggi.

Dapat menghilangkan jerawat

Amalan setiap hari dapat mengempiskan perut

Madu

Aktif menjalankan fungsinya memulihkan tenaga dengan segera

Menghentikan batuk dengan cepatMembersihkan, membuang segala kotoran dalam darah.

Mengendurkan urat-urat yang tegang, tekanan, kemurungan.Menghentikan kesakitan sendi

Baik untuk sistem pernafasan

Badan dapat menyerap madu dengan mudah tanpa memprosesnya terlebih dahulu

Membunuh kuman dan virus didalam darah

Membaikpulih dalaman wanita dan memelihara kesihatan kaum lelaki serta menambah keharmonian rumahtangga.

Menghilangkan gatal-gatal pada kulit dan parut luka dengan segera

Meningkatkan prestasi mental

Mencantik, menghalus, melembap dan mengawal keanjalan kulit.

SOALAN-SOALAN LAZIM TENTANG MAB

1) Soalan paling popular.. Ok ke maajun ni? Selamat ke maajun ni sebagai perancang? Tak termengandung ke nanti?

Uols....kalau lah Maajun Anggun Bistari ni tak ok, ramai pengguna takkan setia sebagai pengguna tegar MAB. mostly mereka-mereka ni..sekali try mesti repeat semula.

Selamat ke tidak... ramai berjaya merancang dan jarakkan kehamilan dengan MAB. Isu takut termengandung....puan2..bagi saya apapun family planning yang kita guna peratusnya adalah 99% dan kebarangkalian 1% tetap ada. Kita dah merancang, tapi kalau dah ketentuan rezeki dari Allah siapalah kita untuk deny. So pls set ur mind kita merancang tapi Allah adalah sebaik2 perancang. 

2) Bilakah waktu terbaik untuk mula makan MAB?

Untuk mula mkn MAB seeloknye start hari ke 3/4 period. Maknanya semasa period hari yg ke 3/4. Ini bertujuan agar mudah MAB nk adjust waktu period kite. Katalah period dah hari ke 4 kemudian bile makan MAB 21bji 21hari, jadi hari terakhir makan dah masuk hari ke 25 period dan tiba masa untuk cycle period yang baru.. tidaklah nnt kelam kabut, kalu x ikut hari ke3/4 ni nnt bile mula makan saja MAB dah period balik. 

TETAPI untuk mereka yg kitaran periodnye x normal, x dtg langsung, 2 3 bulan sekali baru datang, anda perlu mula mkan MAB bila2 masa bila dapat MAB bole terus makan, x perlu tgu period.. utk kes ini, MAB ambil masa utk adjust period bg normal semula dan adalah pd kebiasaan mrk yg bermasalah period x teratur atau ada ambil injection/pil perancang period akn sedikit kelam kabut pd permulaan mkn MAB. Ada kes hingga sebulan 2kali period, ada yg period berterusan on n off 2 bulan, ada juga yg x period lgsg sampai 2 ke 3 bln.. ianya normal, nnt bile dah serasi dgn MAB insyaallah masalah ini dpt diatasi. 

Cara mkn ini terpakai utk semua samada blum berkahwin, yg ingin merancang atau sbg ikhtiar utk mengandung.. 

3) Adakah wanita yang belum berumah tangga boleh mengambil MAB?

Ya sudah tentu. MAB sesuai untuk semua golongan wanita yang berumur 18 tahun ke atas, termasuk yang belum berumah tangga, sudah berumah tangga dan golongan tua yang telah monopouse.

4) Adakah saya perlu menghentikan pengambilan MAB apabila period?

Tidak. Jika anda didatangi period sedangkan MAB belum habis (21 biji/sebotol), teruskan mengambil MAB hingga habis sebotol baru rest. 

5) Apakah yang dimaksudkan dengan rehat seminggu selepas habis sebotol MAB?

Pengambilan MAB perlu diberhentikan selama seminggu sebelum sambung kepada botol seterusnya. Ini bermaksud jika hari terakhir mengambil MAB ialah hari ahad, maka mulakan botol seterusnya pada hari ahad berikutnya.

6) Adakah saya perlu meninggalkan solat selama sebulan, sekiranya period saya tidak berhenti dalam tempoh tindak balas MAB?

Maksimum kiraan period hanyalah 15 hari. Anda perlu menunaikan solat seperti biasa selepas kiraan 15 hari period. Ini kerana pada hari ke 16 ia tidak dikira period, tetapi ia dipanggil istihadhah (darah penyakit). Ini merupakan tindak balas MAB untuk menyucikan rahim dan membuang darah kotor.

7) Betul ke MAB boleh menguruskan badan?

Fungsi MAB adalah untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Dalam masa yang sama MAB akan bertindak balas mengikut tahap kesihatan penggunanya.

Salah satu tindak balasnya ialah mampu mengawal selera makan serta membuang lemak dan toksin dalam badan. Secara tidak langsung, tindak balas ini mampu untuk mengurangkan berat badan. Ramai pengguna MAB telah mengalami kesan ini.

Tapi perlu diingat, MAB bukan ubat untuk menguruskan badan. Jika anda mengambil MAB semata-mata untuk menurunkan berat badan, anda perlu membetulkan semula niat anda.

MAB berfungsi untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Jika anda dapat menurunkan berat badan dengan mengambil MAB, itu adalah bonus. Ramai cust sy yg mendapat bonus ini.. ada atrnya yg turun 2kg, 7kg malah 15kg pun ada dgn mengamalkan MAB..

8) “Saya masih menyusukan anak. Setelah mengambil MAB, selera makan saya semakin bertambah. Adakah ia tindakbalas biasa MAB? Adakah berat badan saya akan bertambah?”

Dalam kes ibu yang menyusu, saya bawakan untuk anda testimoni Puan Sal yang merupakan pengguna dan dealer MAB(petikan dr testimonial Jannah)

Salam,

Saya masa mula-mula makan MAB dulu..masih menyusu anak yg kecil. Memang pada awalnya selera makan bertambah dari biasa.Pengeluaran susu badan memang takde masalah.Tapi sedikit demi sedikit selera makan tu berkurang dengan sendirinya dan tanpa disedari berat badan saya berkurang...saya sendiri tak sedar, orang lain yang perasan

p/s: saya ada pengalaman, seluar jeans yg hampir setahun lebih tak dapat pakai..lepas makan MAB 4-5 botol, akhirnya dah boleh pakai sampai skrg.

9) Kelulusan KKM?? Ada yang bertanya, kenapa MAB ni xde kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)? 

MAB adalah buatan orang kampung (homemade). Untuk mendapatkan kelulusan KKM, perlu ada kilang bertaraf GMP yg menelan kos ratusan ribu rm dan sebagainya yg mana prosesnya amatlah rumit sekali. Antara sebab lain, owner bimbang ramuan asli maajun ni akan jatuh ke tangan orang lain. Kalau ada kelulusan KKM, harga MAB juga akan naik berkali ganda. Tidak perlu bimbang dan ragu-ragu akan produk ini kerana produk ini sudah ada sejak 35 tahun lepas, yang makin lama makin ramai peminat setianya. Tiada campuran bahan kimia dan selamat kerana ia adalah ramuan orang-orang tua nenek moyang zaman dahulu untuk merancang keluarga sebab dulu tiada lagi kaedah moden seperti yang boleh didapati sekarang.

Dengan ini kami mengambil pendekatan utk jual secara online dan melalui dealer2 yg sah sahaja. Buat masa ini owner belum terbukak hati utk apply KKM ats sbb2 di atas, dan apa yg pihak kami buat adalah berhubung terus dgn pihak KKM utk memastikan keyakinan pengguna dan mendaftar cap dagang yg telahpun didaftarkan tahun lepas utk memonopoli nama MAB.. Jadi pastikan anda mendapatkan yg original di mana sticker kite hanya satu yg dikeluarkan oleh pihak pembekal... yg ada logo TM di ats nama MAB. Selain dari adalah bukan dari syarikat kami. 

✔ Mab ni homemade dlm bentuk maajun basah..requirement kementerian untuk mohon kkm mesti ada kilang bertaraf GMP dan maajun mesti dalam bentuk tablet atau kapsul. ( Coth mcm phytonatal tablet tu)

✔Atas sebab tu,Pengasas MAB telah usahakan ada sijil lab test dgn utm..sah bebas merkuri dan steroid..

✔Guna kan tanpa was was...In syaa Allah tiada kesan sampingan..pengamal mab ada sampai 8 tahun, 15 tahun pun ada dan masih mengamalkannya..Al hamdulillah semua ok belaka...dan awet muda lagi..saya sendiri dah masuk 6 thn mkn. Tak percaya..meh saya belanja pic delaer2 meletop ya. Pengasas tu dah almost 60 thn tp still nampak seri..belum monopos lg tau..hihihu

✔takda pengawet, takda steroid, takda merkuri atau apa2 bahan terlarang

LAB TEST FREE FROM STEROID

FREE FROM MERCURY



Ingin Selesaikan Masalah Anda Dengan Cara MUDAH Dan Secara Semulajadi?

Maajun Anggun Bistari Telah TESTIMONI TERBUKTI Berjaya Menyelesaikan Masalah Ramai Wanita

APA KATA MEREKA













HARGA : 

RM21

Kos Pos Add RM7 (sm) / RM11 (ss)

Kandungan: 21 biji / botol

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!

WHATSAPP 0176384571 UNTUK SEBARANG DETAILS DAN ORDER

0 ucapan tetamu jemputan :