Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

May 3, 2017

MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS

MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS

Minyak Argan Emas i Flawless ialah Minyak Argan PREMIUM yang diformulasikan KHAS UNTUK MUKA sahaja bukan general. PERTAMA DI MALAYSIA sehingga 
kini. Ramai yang memilih Minyak Argan Emas i Flawless yang High Gred dimana ianya mempunyai tekstur ringan supaya mudah menyerap.

Sebab itu Minyak Argan Emas i Flawless,effect dia lebih efficient untuk makeup & skincare. Apa yang uolsss kene tau pasal Minyak Argan Emas i Flawless ni?Ape 
yang specialnya pasal kepingan2 emas yang kat dalam serum tu?.Minyak Argan Emas i Flawless mempunyai kepingan emas original 24k. Minyak Argan Emas i
Flawless adalah yg pertama di Malaysia yg diformulasikan dengan emas original 24kEmas 24K membantu melewatkan penuaan,menganjalkan kulit,merangsang 
peredaran darah di muka menyebabkan kesan pinkish2 di pipi dan banyak lagi lah keistimewaannya.Kalau nak cerita pun tak habis taww..Jom alami 
dan rasai perubahan Minyak Argan Emas i Flawless!

FUNGSI & KELEBIHAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
🌼 Makeup tahan lama sehingga 18jam
🌼 Muka kering kembali lembap
🌼 Muka berminyak kembali normal
🌼 Tiada lagi foundation retak seribu
🌼 Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
🌼 Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation"
🌼 Jimat foundation yang harga beratus-ratus.
🌼 Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea
🌼 Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam baby

KANDUNGAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
🌸 Minyak Argania Spinosa(argan)
🌸 Minyak Rosemarry
🌸 Minyak Jasmine

CARA GUNA MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
🌺 Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum mengenakan foundation
🌺 Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
🌺 Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
🌺 Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream


Harga : RM70 sm,  RM75 ss

Whatsapp 0176384571 untuk sebarang details dan order 

0 ucapan tetamu jemputan :